Servicii oferite

Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale

 

  • DRUMURI ŞI PLATFORME

Baza materială a firmei permite executarea de lucrări de construcţii de drumuri, platforme pietruite, platforme betonate. Performanţele utilajelor folosite la executarea lucrarilor exclud esecurile, obtinandu-se o productivitate considerabil mai mare la cele mai inalte standarde.

  • CONSTRUCŢII CIVILE ŞI INDUSTRIALE

Experianta de peste 10 ani de activitate precum şi profesionalismul personalului tehnic au permis dezvoltarea cu succes a acestui sector de activitate. Atuurile societăţii mai rezidă şi din nivelul de echipare şi dotare cu utilaje specifice activităţii de construire.

  • LURĂRI DE AMENAJARE CU DALE

Complexitatea şi dimensiunea lucrărilor pe care societatea le deţine în portofoliul său este una impunătoare conferind încredere şi stabilitate. Lucrările realizate de societatea noastră constituie proba calităţii de necontestat a materialelor utilizate şi a tehnologiei folosite. Calitatea incontestabilă a materialelor şi a tehnologiei de care uzităm este confirmată de lucrarile executate.

  • ÎNCHIRIERI UTILAJE PENTRU CONSTRUCŢII

De asemenea, vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de utilaje performante pentru construcţii, de diferite capacităţi, pentru lucrări de excavaţie, demolare, terasamente, etc… care se pot închiria pe termen scurt sau lung, în funcţie de nevoile şi necesităţile dumneavoastră.

  • TRANSPORT MATERIALE

Pentru efectuarea de transporturi, firma deţine o serie întreagă de autospecializate care permit cu generozitate şi în condiţii optime atât transportul agregatelor de balastieră cât şi cel al pavajelor şi betonului.

© Copyright CML.RO SRL 2023 - Realizat de Datacore